Dagens utblåsning - Dyrepoliti;

Ser utover den kalde atmosfæren, de gule sprø bladene blir kastet rundt av den milde vinden.

Det er høst. Jeg er ikke glad i høsten. Den er kald og det er bare en påminnelse på at vinteren er rett rundt hjørnet.

Man blir blek, syk og man sklir ofte å skader både bein og hofter. Gleder meg til jul da. Jeg vil ha snø på julaften men bare på julaften.

Det er nok for mye å spør vær-gudene om. Men over til noe helt annet! DYREPOLITI!

Jeg blir så trist og lei av å høre om knivdrap av katter, avliving av hunder som man mener er "farlig" og dyr som blir neglektet.

Jeg er veldig for at vi skal på dyrepoliti i alle fylker i Norge. Dyrebeskyttelsen gjør en super jobb med å ta inn dyr uten eiere og gir dem nye og fine hjem.

Men dem kan ikke gjøre alt. Vi trenger dyrepoliti så dem som ikke tar vare på dyra sine og ondsinnet mennesker får sin straff.

Ikke lenge siden vi hørte om knivdrap av en katt i Risør. Jeg har ikke hørt noe mer om denne saken i aviser eller media så kan tenke meg til at den skyldige ikke er tatt. Man hører om seriemordere og deres barndom og da hører man at det startet med at dem pina og drepte dyr.

Vi kan ikke la et slikt menneske gå fritt. Noe må bli gjort. Ser også at katter her i Arendal går for lut og kaldt vann og ikke får den helsehjelpen og omsorgen som dem trenger. Tigger i byen og bor i hull i murveggene. Jeg mener på at kommunene skulle fått mer penger til å hjelpe dyra så man kunne bygge ut og ansette flere så flere dyr kunne blitt tatt hånd om. Det var dagens utblåsning!

-asoe

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anette Solstad

Anette Solstad

26, Arendal

Hei. Heter Anette og er 26 år. Jeg vil legge ut både seriøse innlegg og litt mindre seriøse innlegg. Jeg vil ha stort fokus på mennesker, dyr, rettferdighet, rettigheter, innvandring, rusomsorgen, psykisk helse, eldreomsorgen, og er det noe jeg er så er det rettferdig og jeg hater forskjellsbehandling!! Jeg er egentlig en konflikt-sky person men når det kommer til at noen har blitt dårlig behandlet så blander jeg meg med en gang! Jeg vil bare sette stort fokus på det som ikke er greit her i verden. Og håpe vi mennesker kan være med på å forandre på denne verden som er langt i fra bra! Med å bruke stemmene våre og tastaturet!♡

Kategorier

Arkiv

hits